Ayu's FotoPage

By: Dollah Awang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Mar-2007 12:04 Email | Share | | Bookmark
Walt Disney Studio, Disneyland...

train ke disney
wah apa ada kat sana?
ibu...are we there yet?
View all 28 photos...
walt disney studio memang best....
especially zafirul n zarreq memang enjoy...
mereka rasa mickey tu didepan mata so realiti...
ibu n ayah pun tumpang seronok (sebenarnya ibu n ayah yg sakan heheheh)
lagi dan lagi aunty ida n unc ali....

for aunty ida we never forget sweat time at ride.......
r u really enjoy...


Friday, 2-Mar-2007 11:36 Email | Share | | Bookmark
Welcome to Disneyland Paris....

enterance from train
mickey....
disney enterance
View all 24 photos...
Welcome to Disneyland, Paris...

Sempena dengan besday Zafirul ke-7..
kami dah berjanji dengan dia nak celebrate kat disneyland....
(kata teacher dia 3 ari tak abih dok story kat kekawan...
"The best present i have ...Disneyland...")


Friday, 2-Mar-2007 10:48 Email | Share | | Bookmark
love in paris....

 
 
 
View all 27 photos...


so cuti2 europah kami bersambung di paris, perancis....
Flying with BMIbaby from East Midland, Nott...
percutian kami bersama syazli n ida..

hari pertama berada di Paris sungguh romantik......


Thursday, 7-Dec-2006 14:46 Email | Share | | Bookmark
Venice, Italy

 
 
 
View all 35 photos...
percutian kami seterusnya ke Venice, Italy....
cantik sekali bandar dikelilingi air....
cuaca agak sejuk sedikit tapi still okey...


Thursday, 7-Dec-2006 14:27 Email | Share | | Bookmark
hari ke-2 di Rome

dah ready nak gi jalan2
hotel bianca
depan terminal
View all 19 photos...
hari ke2 diRome...
Cuaca cerah dan ceria gitu....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net